Za največja “luzerja” volitev, Šarca in Bratuškovo, ni več dela?

Nekdanji minister v Pahorjevi vladi v umetni komi https://e-maribor.si/nekdanji-minister-v-pahorjevi-vladi-v-umetni-komi/

Nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec in nekdanja predsednica vlade Alenka Bratušek, sta po novem, le še nočna mora slovenske politike?

Prvak v metanju puške v koruzo Marjan Šarec in najbolj znana šivilja Alenka Bratušek, sta le še slab spomin. In kaj imata skupnega? Oba sta bila na čelu vlade dva leti, oba sta predčasno odstopila in oba sta največja “luzerja” letošnjih volitev.

Čeprav se je Marjan Šarec med prvomajskimi prazniki vidno slinil h Golobu, medtem ko je Damir Črnčec, svetovalec LMŠ, skozi članke Igorja Kršinarja na spletnem Reporterju plasiral informacije, da bo Šarec novi minister za obrambo, Alenka Bratušek pa ministrica za kohezijo in evropska sredstva, naj bi Fajonova in Mesec pri Golobu že dosegla, da Šarec in Bratuškova ne bosta ministra te vlade. Piše portal Požareport. In kje so sedaj zaveze KUL-a in silno prijateljstvo med strankami?

Naj bi pa še en “luzer”, ta bolj komunistični, Milan Kučan miril Tanjo Fajon in ji “brisal solzice” ob katastrofi na volitvah, ter ji obljubil več ministrskih mest, kot si jih dejansko zasluži.

(video: Planet TV)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.