Za naš denar! Klakočar-Zupančičeva na novoletni koncert na Dunaj kar s falkonom?

Urška Klakočar Zupančič z Wolfgangom Sobotko Foto: Parlamentsdirektion/Johannes Zinner

Ob novem letu so nas presenetile slike predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, kjer je pozornost iskala na Dunaju, kjer se je zgodil tradicionalni novoletni koncert. No tam se seveda ni “afnala” in mahala občinstvu saj je na Dunaju (na srečo) nihče ne pozna. Bila pa je v družbi  Wolfganga Sobotke, avstrijskega predsednika državnega zbora.

Sodeč po slikah sta Urška Klakočar Zupančič in Wolfang Sobotka uživala, čeprav pripadata,  povsem različnemu političnemu polu. A za dobre smejoče-se slike se je treba pač potruditi. Seveda ni nič narobe, če se je naša predsednica državnega zbora udeležila novoletnega koncerta. Bolj bode v oči to, da naj bi za pot na Dunaj, uporabila kar vladni falcon, ki je minulo nedeljo zjutraj, kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, očitno res poletelo z Brnika proti Dunaju ter se vrnilo proti večeru. Razkriva Požareport.

Seveda pa naj nebi potovala sama. Tam je bila vsaj še generalna sekretarka državnega zbora Uršula Zore Tavčar, ki jo je, spomnimo, UKC, ko je nastopila funkcijo predsednice DZ, sprva želela zamenjati z bivšim poslancem LMŠ Robertom Pavšičem. Pol urice leta s Falkonom do Dunaja je seveda nekaj povsem drugega, kot peljati se z avtomobilom 4 ure.   

Še do nedavnega je Urška Klakočar Zupančič, podjetniku Jocu Pečečniku zabrusila naj se ne obnaša tako kapitalistično. Po drugi strani pa naj bi se gospa Klakočar-Zupančič na novoletni koncert na Dunaj odpravila prav po kapitalistično. Z vladnim letalom. Pot, vstopnino in verjetno še kaj pa smo (po kapitalistično) plačali kar davkoplačevalci?

Hvala za rože! Urška!

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
3.1km/h
6%
-2°C
1°
-3°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA