Za predsednico DZ izvoljena oseba, ki je Janšo žalila, z diktatorjem

Norišnica
Urška Klakočar Zupančič, zajem slike

Kaj tako primitivnega je možno le v Sloveniji. Za predsednico Državnega zbora je izvoljena nekdanja sodnica, ki je Janeza Janšo povezovala z diktatorjem.

Poslanci so na današnji ustanovni seji za novo predsednico DZ izvolili Urško Klakočar Zupančič. Na tajnem glasovanju jo je podprlo 55 poslancev, 25 jih je glasovalo proti. Novoizvoljena predsednica je v nagovoru DZ po izvolitvi dejala, da je njena prva naloga doseči, da se v DZ vrne kulturno in spoštljivo javno komuniciranje.

A je Klakočar Zupančičeva zadnja, ki bi lahko drugim svetovala, naj osebno ne žalijo in naj komunicirajo tako, da ne ranijo človekovega dostojanstva. “Veliki diktator Janša“,..”zafrustriran osebek s kriminalno preteklostjo…” so njene besede, ki v trenutku pokažejo, da je sama osebno žalila in pokazala nespoštovanje.

In če povzamemo zapisane besede Klakočar-Zupančičeve, o tem, kdo je na konci kolateralna škoda? Upajmo, da ne  volivke in volivci.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.