Globoka država ima lovke povsod, tako v politiki, kot tudi v turizmu. Še posebej so si ta kader izvolili bivši politiki ali pripadniki lažnive stranke ZARES ali LDS.

Stari LDS kadri zakuhali afero s Pivčevo?

Kot da to ni možno. LDS je še veno glavna politična sila iz ozadja v Sloveniji, niti iz ozadja  pa naj bi še vedno vlekel od volivcev pozabljeni Gregor Golobič. Povezave pa se razkrivajo kar same. direktor izolskega Hotela Marina Branko Seljak, ki je ravno tako vpleten v najnovejšo afero v središče katere potiskajo Pivčevo, je po trditvah novinarja Bojana Požarja LDS kader, ki je še vedno v navezi z Gregorjem Golobičem.

Tudi sami lastniki Hotela Marina so Rusi. Ruski mogotec Nikolaj Ulijanov, lastnik izolske hotelirske družbe Belvedere, je po poročanju Financ pred leti prenesel na družbo Belvedere Participation s sedežem v Panami. Sodeč po podatkih v javnih bazah so pri Financah sklenili, da je Ulijanov sam lastnik, ravno tako pa naj bi tudi on živel v Panami. Pod družbo Belvedere spada tudi Hotel Marina.

Po informacijah zanesljivih virov naj bi si Rusi želeli vrnitev Erjavca na čelo Desusa, saj bi to pomenilo ohranitev Slovenije v tako imenovani “nevtralnosti”. Če že ne morejo sami imeti tesnejšega sodelovanja s Slovenijo, potem vsaj ne želijo dopustiti, da bi se vezi med Slovenijo in ZDA poglobile. Sploh sedaj, ko želijo Američani premestiti več tisoč vojakov iz Nemčije v druge države članice NATO.


Levičarske, oziroma lahko bi dejali kar socialistične lovke vodijo do seme Rusije, od tu naprej pa do nekoč največje levičarske stranke LDS. In Pivčevo je na vsak način treba odstavit! Socialistična misel, ki jo že skoraj mesec dni premlevajo levičarski mediji.