Zakaj Irene Joveve ni bilo na predstavitvi kandidatov za Evropske poslance pri Ameriški gospodarski zbornici AmCham?

Eno najbolj pomembnih soočenj in izmenjava mnenj je bilo zagotovo pred dnevi ko so soočenja z nosilci kandidatnih list parlamentarnih strank pripravili  pri ameriški gospodarski zbornici AmCham Slovenija, kamor pa je namesto nosilke liste LMŠ Irene Joveve prišel njen kolega Klemen Grošelj. 

Irena joveva, ki je dvignila precej prahu pri sami kandidaturi za Evropsko poslanko, saj je v politične vode prišla kot novinarka POP TV, katera je večkrat poročala prav o stranki SDS. Večino ljudi ne moti jih le njen nekdanji poklic, temveč ji tudi očitajo, da je slaba govorka, da nima jasnih misli in da ima luknjičasto poznavanje osnov zgodovine. Nemesto Irene Joveve se je srečanja udeležil njen strankarski kolega Klemen Grošelj. Mogoče za vsak slučaj, saj verjetno Irena Joveva niti ne ve kaj je to AmCham.

Na soočenju prav tako nista sodelovala Zmago Jelinčič in Violeta Tomić. Tomićeva je srečanje načrtno bojkotirala, Jelinčič pa se je udeležil, kot kaže, pomembnejšega dogodka – odprtje filatelistične razstave ob 15. obletnici vstopa Slovenije v EU in Nato.

In takim kandidatom in kandidatkam naj bi na Evropskih volitvah zaupali svoj glas?

Posnetek soočenja z nosilci kandidatnih list parlamentarnih strank pri ameriški gospodarski zbornici AmCham Slovenija si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

M.G.