Zakaj Robert Golob noče odstopiti? Tu so razlogi!

Golob
slika, fotomontaža

Po zmagi na volitvah, ko je Robert Golob obljubil drugačno politiko, ter med in mleko za ljudi, se je spremenilo marsikaj. Predvsem pa obljube o boljšem življenju, katere so izpuhtele.


V tem času plešejo le še tisti najbolj Golobovi. To pa je tudi vse. Prednost Gibanja Svoboda se je razblinila, kot milni mehurček in tudi sam Robert Golob je padel na lestvici popularnosti. Pa čeprav ga najbolj zagrizeni levi mediji (POP TV, Necenzurirano, Večer…) še vedno kujejo v nebo.

Kot piše portal Požareport naj bi Golob hotel odstopiti že novembra lani, ko je padel v hudo osebnostno krizo in se menda prvič zavedel, kam je prišel, ko je obul premierske čevlje. A sedaj, ko se je zavedal, da bi odstop povzročil njegov padec, bo vztrajal do konca.

Zaveda se, da bi na dan namreč prišlo čisto vse, od razvpitega romunskega računa do balkanskih poslov Gen-I, kjer naj bi bil sicer dovolj previden, vsaj kar zadeva “podpisovanja”. Tina Gaber, pravijo, pa bi ga zapustila najkasneje en mesec po njegovem odstopu. Daleč največji, če ne celo edini pravi vpliv na Goloba imata tako generalna sekretarka GS Vesna Vuković in njegov ljubica Tina Gaber, ki mu med drugim govorita, (mu prodajata nebuloze), da niti slučajno ne sme odstopiti, saj da je on edina rešitev za državo. In on jima verjame?

In zanimivo. Vukovičeva ima na Goloba tak vpliv, da se je celo sprl s prijateljem  Alešem Kocijančičem iz Solkana, pri katerem je na primer stanoval in, kot sam pravi, spal na kavču med volilno kampanjo.

Sedaj tudi vemo, zakaj je Robert Golob, Janši govoril o filmu, ki ga ne bo nikoli videl. Uboga Slovenija!

VREME

Maribor
rahel dež
75%
3.1km/h
100%
8°C
12°
6°
8°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.