Zakaj se ministru iz Levice, ni potrebno štempljati? (video)

Kljub številnim kritikam delodajalcev in pomislekom tudi v delu koalicije, da je zakon o evidentiranju delovnega časa neživljenjski in neizvedljiv, Razen seveda če si poslanec Levice?

V ponedeljek v veljavo stopijo nova pravila evidentiranja delavcev oz. t. i. štempljanja. Neumnost, ki je zrasla na zelniku Levice. Številni so prepričani, da gre pri tem za ne omejevanje svobode. Kako zanimivo, se pri tem sliši ime SVOBODA?

Nova določila bodo tako, kljub pomislekom, tudi gospodarskega ministra Matjaža Hana, in pozivom delodajalcev po zamrznitvi, v ponedeljek začela veljati, vlada sicer pripravljena čez tri mesece poseči v tiste dele zakona, ki bi se v praksi pokazali kot neživljenjski. 

Neživljenjski pa zakon seveda ni za ministra Maljevca (Levica) . On ima poseben privilegij. Njemu se seveda ni potrebno štempljati.

Štempljanje torej za vse, razen za peščico?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.