Saj ni res pa je. Petkovi protesti se vračajo!

Jaša Jenull
Jaša Jenull

Neverjetno. V Ljubljani se bo ob 18. uri zvečer odvijal shod za javno zdravstvo v organizaciji civilne iniciative Glas ljudstva; pred ministrstvom za zdravje na  Štefanovi ulic  v Ljubljani.

Glede na to, da je na oblasti vlada Roberta Goloba in da je tisti večer, ob razglasitvi rezultatov Jaša Jenull na Trgu republike plesal, kot zmešan, bo danes z ostalimi levičarskimi “navlakami”, spet protestiral. A proti kom?

Kot pravi Jaša Jenull so shod povabili ministrico za zdravje dr. Valentino Prevolnik Rupel in ji tako dali priložnost, da se iz oči v oči sreča s pacientkami in pacienti ter jih seznani z načrti za urgentno reševanje javnega zdravstvenega sistema.  Njena odločitev o udeležbi bo jasno pokazala, ali so namere o sodelovanju s civilno družbo na področju zdravstva resne. Obenem bo dogodek priložnost, da ministrica javno predstavi svoj načrt za izpolnjevanje zelo jasnih predvolilnih zavez, ki so jih koalicijske stranke dale ljudem. V kolikor se ministrica ne bo udeležila soočenja, bo na dogodku prisoten njen simboličen nadomestek iz kartona. 

Torej bodo levičarji protestirali proti lastni vladi, za katero so ob izidu volitev, tisti,  še kako radi plesali. pa naj razume, kdor more!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.