Zala Klopčič in Zala Tomašič razgalili slovensko politiko. Tu je 10 največjih političnih “failov”!

Slovenska politika je s prihodom levičarjev na oblast zagotovo hujša, kot humoristična serija. Tudi trenutni oblastniki so ne malo tarča posmeha, saj zganjajo ne malo neumnosti.


Tako sta Zala Klopčič in kandidatka za Evropsko poslanko Zala Tomašič na plano izbrskale 10 največjih neumnosti, katere so izrekli politiki. Zagotovo je bilo med neumnostmi, ki smo jih priča zadnje čase težko izbrati največjih 10 izbranih. Ob tem videu zagotovo kdo ni mogel zadrževati smeha.

Tako je je na 10. mestu poslanec SLS Franc Pukšič, ki ga je iz tira vrglo, ker predsedujoča Državnega zbora, ni dala besedo, poslancu njegove stranke, ne 9. mestu je Borut Pahor in njegova izjava o malih miškah, 8. na lestvici je prispevek Marka Žerjala, ki je spraševal ekstremne levičarje o rasizmu in s tem presenetil takratno poslanko levice,  Violeto Tomič, 7. absurdni posnetek slovenske politike je predvajanje pesmi Hej brigade na proslavi, kjer gosti ob pesmi vstanejo, kot, da gre za himno. Na 6. mestu sta Zali dali video posnetek iz leta 2018, ko se je odvijala zgodba z Ahmedom Shamijem, katerega so policisti hoteli izročiti hrvaški. 

Za prvih 5 najbolj absurdnih političnih izjav, pa sta Zala Klopčič in Zala Tomašič izbrali naslednje. 5. mesto je zagotovo dobil Marjan Šarec, prvak v metanju puške v koruzo, ki je dejal, da so gasilci pijanci,  na 4. mesto sodi Alenka Bratušek z njeno ne preveč prepričljivo angleščino v intervjuju za CNN.

Največji trije “faili” slovenske politike, pa so po mnenju Klopčičeve in Tomašičeve ti trije na 3. mestu, je zagotovo izjava poslanca Svobode o kozmičnem dežju.

Na drugem mestu je izjava Luke Mesca, ki v enem izmed intervjujev ni prepoznal programa SDS in se je z njim celo strinjal.

Zmagovalka najbolj absurdnega videa med politiki, pa je Tanja Fajon, nekdanja poslanka in Evropska poslanka in sedanja zunanja ministrica, ki na enem izmed intervjujev ni znala zapeti slovenske himne. Kakšna sramota!

Celoten video, zaradi katerega vam bodo zagotovo tekle solze smeha pa si lahko ogledate v spodnjem videu:

vir/video: Youtube kanal Zale Klopčič

 

VREME

Maribor
jasno
43%
1.5km/h
0%
29°C
31°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.