Žaljivo! City Taxi z nalepko prepovedano za SDS! Pozivi k bojkotu te taxi službe!

slika Nova24tv

Saj ni res pa je! Na enem izmed ljubljanskih avtomobilov taxi službe City taxi se bohoto sovražni zapis: “Prepovedano za SDS!”

V času, ko nam levica polaga v usta besede o poštenosti, prijaznem govoru in sprejemanju drugačnosti, si je voznik taxi službe taxi City privoščil sovražni zapis, kjer diskriminira drugače misleče ljudi. Na avtu te taxi službe se namreč bohoti slika s prepovedanim znakom SDS.

Kot piše portal Nova24TV, je City Taxi je podjetje z 18 leti izkušenj. Ustanovitelja podjetja sta Nataša Ornek in Milenko Miladić. Podjetje je sicer nastalo z združitvijo Taxi Laguna in Taxi Rondo, vendar sodeč po profilu moža Ornekove, Silva Mikše, ta upravlja s storitvijo Laguna Taxi & Shuttle, saj dejavnosti prevoza še vedno aktivno promovira. Pri slednjem gre za podjetje Laguna plus d.o.o., kjer je pod ustanoviteljico navedena le Ornekova.

Dobro bi bilo, če bi takšna in drugačna šušmarjenja glede podjetja pod drobnogled vzele tudi za to pristojne službe. Zagotovo pa taka diskriminacija potnikov ne sodi v neko resno podjetje. So se pa že začele pobude za bojkot te taxi službe, kot piše na družbenem omrežju X, portal e-Slovenija.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.