Pomembno obvestilo! Katere ceste po državi so zaprte?

Reševanje družine s helikopterjem v Škofji loki

Zaradi poplav so v Sloveniji zaprte številne ceste. tako iz maribora ne morete priti na Koroško. Žiri so še vedno odrezane od sveta. Prav tako je tudi v Mozirju.

Trenutne razmere po Sloveniji:

Avtoceste: gorenjska avtocesta priključek Lesce proti Karavankam, gorenjska avtocesta priključek Brnik proti Ljubljani;, štajerska avtocesta je zaprta med Žalcem in Šentrupertom proti Ljubljani ter od Šentruperta do Šempetra proti Celju. Na priključku Šempeter je možen uvoz na avtocesto proti Mariboru.

Glavne in regionalne ceste Koroška, Štajerska: Dravograd–Maribor: pri Ožbaltu, v Boštjanu in Gortini; Dravograd–Ravne na Koroškem; Velenje–Mislinja v Hudi luknji; Dravograd–Slovenj Gradec, v Otiškem vrhu most čez Mislinjo; Laško–Breze–Šentjur, podvoz v Laškem; Spodnja Selnica–Duh pri Ostrem Vrhu.

Gorenjska: na območju Kokrice, Tržič–Kokrica; Škofja Loka–Gorenja vas, predor Sten; Škofja Loka–Železniki pri Studenem; Zbilje–Vodice; Zgornje–Jezersko–Spodnje Jezersko; območje Most pri Komendi; Jezero–St. Fužina; Medvode–Ljubljana, most čez Soro; Tržič–Ljubelj, na avstrijski stran.

Severna Primorska: Trebija–Žiri; Marof–Žiri; Rovte–Žiri pri Brekovici; Tolmin–Idrija–Logatec: pri Dolenji Trebuši, med Spodnjo Idrijo in Idrijo in pri Marofu; Dolenja Trebuša–Spodnja Idrija; Podbrdo–Petrovo Brdo.

Kamniško-Savinjsko Kamnik–Gornji Grad; Luče–Ljubno, na mostu v Lučah; območje Mozirja in Nazarij.

Osrednja Slovenija: Dobrova–Polhov Gradec–Ljubljanica; območje Dolgega mostu v Ljubljani, ob Malem Grabnu.

POSEBNO OBVESTILO! Štajerska avtocesta je trenutno  zaprta v obe smeri!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.