Žalostno! Godbeniki se poslavljajo od komaj 16-letnega harmonikarja Mohorja

mohor
Mohor Košir, slika družbena omrežja

Predvčerajšnja tragična nesreča,  je vzela 16-letnika Mohorja, je pretresla njegove prijatelje, člane Godbe Dobrova – Polhov Gradec. Izgubili so prijatelja, bobnarja in harmonikarja Mohorja.

CESTA VZELA ŽIVLJENJE MLADEGA GLASBENIKA

Včeraj nas je mnogo prezgodaj zapustil naš bobnar, harmonikaš in predvsem dober prijatelj Mohor Košir. Vedno je rad poprijel za harmoniko, bil dobre volje in poskrbel za sproščeno in nagajivo vzdušje. Družini in svojcem izrekamo iskreno sožalje. Tebi Mohor, pa hvala za vse. Hvala, da si bil to kar si, da si bil del naše ekipe. Za vedno boš z nami, če ne tako, pa drugače. Nikoli te ne bomo pozabili .💔Tvoji prijatelji, godbeniki” so zapisali na družbnenem omrežju Facebook, godbeniki Godbe Dobrova – Polhov Gradec.

Ko smo se v soboto vozili proti kraju, kjer je samo nekaj ur pred tem življenje izgubil 16-letnik iz Šentjošta nad Horjulom, natančneje Suhega Dola, smo opazili, da se po tistih ovinkastih cestah vozijo zares hitro in mestoma že predrzno. Tudi vest o silni tragediji, ki je tako hitro zakrožila, jih očitno ni upočasnila; vozniki, v tem primeru doma iz Rovtarskega hribovja, so namreč prepričani, da poznajo svoje ceste do obisti. Cesta Žiri–Smrečje, po kateri se je pripeljal z motorjem,” so zapisali v Slovenskih novicah.

Tako pa je Mohor zaigral na harmoniko. Naj bo ta pesem njemu za spomin, (vir facebook)

Kot so za postal OS sporočili s Policije, je 16-letni voznik motornega kolesa vozil po lokalni cesti iz smeri Žiri proti Smrečju. Z motornim kolesom je zapeljal desno zunaj vozišča na makadamsko izogibališče in kljub zaviranju zapeljal v kamniti propust pod nivojem vozišča, v katerega je trčil. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Svojcem in družini z našega portala izrekamo iskreno sožalje!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.