Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Žan Mahnič povedal nekaj pikrih na račun zaposlovanja te vlade

Slika: SIOL

Poslanci DZ-ja so zavrnili predlog SDS-a, da o zakonu o vladi, ki število ministrstev razširja na 20, odločijo volivci na posvetovalnem referendumu referendum. Proti je glasovalo 52 poslancev, 23 jih je bilo za.

Se je pa v državnem zboru vnela vroča razprava. Saj bodo Golobovi po novem imeli kar 20 ministrstev, celo z že “odsluženimi” poslanci in poslankami, saj jim volivci niso dali mandata. A za Golobovo vlado je očitno tudi to, dovolj. 

Poslanec SDS Žan Mahnič je v državnem zboru nazorno opisal primer kroženja kadrov in zaposlovanja kandidatov za poslance, ki na aprilskih volitvah niso bili izvoljeni v parlament, med tremi novimi ministrstvi, ki jih načrtuje vlada Roberta Goloba:

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
62%
7.2km/h
0%
14°C
16°
13°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.