Svobodna akcija! Pošljimo prevelike položnice Robertu Golobu

Med tem ko smo zakorakali v svobodo, se cene energentov na veliko dražijo. Pred dnevi elektrika, danes bencin. In medtem, ko je elektriko občutno podražil tudi GEN-i, bo njihov nekdanji direktor in sedaj predsednik vlade Robert Golob, deležen še visoke nagrade za dobro delo.

Kaj takega je možno le v Sloveniji. Medtem, ko se Slovenci sprašujejo kam gre draginja, nekateri še niso doumeli, da ljudje ne plešejo več. Država tokrat ni šla naproti ljudem z regulacijo cen naftnih derivatov, ampak jih je praktično pustila na cedilu. Od draginji pogonskih goriv, so svoje dodali tudi ponudniki elektrike z občutnim povišanjem. Bo pa Robert Golob za svoje dosežke v energetiki celo nagrajen. Obeta se mu namreč lepa nagrada za uspešnost.

Prav zato je pobuda SDM še kako na mestu. Pošljite svoje drage položnice Robertu Golobu, na naslov, Gregorčičeva ulica 25, 1000 Ljubljana.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.