Zanikovalcem virusa je odzvonilo. Ne smejo več pred RTV

televiziji
zajem slike

Policija je predlagala, Upravna enota Ljubljana pa odločila: nadaljnji shodi zanikovalcev  novega koronavirusa, ki so v petek vdrli v prostore TV Slovenija, so prepovedani.

Gibanju OPS je odzvonilo. Shodov pred RTV ne bo več!

Že danes odpravljena odločba bo po napovednih organizatorju vročena v torek, s tem pa bo stopila v veljavo. Kot je za Televizijo Slovenija povedal generalni direktor RTVS Andrej Grah Whatmough, so zoper vse vpletene vložili kazenske ovadbe, obljubil pa je tudi okrepljeno varovanje na televiziji Slovenija.


Skupina OPS naj bi imela prijavljene shode pred TVS v Ljubljani vsak dan do konca letošnjega leta. Prijavljeni so pod geslom Miroljubno zborovanje za osvoboditev, očiščenje, preporod RTV SLO in Slovenije. Se bo pa vodstvo TVS v sredo sestalo z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem. Razpravljali bodo o možnosti odkupa zemljišča ob stavbi TVS, kar bi omogočilo postavitev varnostne ograje, je še poročala Televizija Slovenija. Piše portal Svet24.

Za preporod, predvsem pa za korektno poročanje in proti lažem, ki jih “sproducirajo” na televiziji Slovenija bi se sicer morali zares boriti vsi prebivalci Slovenije. Saj RTV plačujemo tako rekoč državljani Republike Slovenije. 

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
85%
1km/h
28%
19°C
21°
18°
20°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.