Zanimiv obisk pri županu. Ali res stranka SMC misli, da je Maribor že njen?

slika: FB profil Manuela Bezjaka

Medtem, ko je potrebno ob novem letu zavihati rokave in po mestu Maribor kaj urediti, si je novi župan Saša Arsenovič domislil zanimivega srečanja ekipe SMCja na čelu z predsednikom stranke Mirom Cerarjem, ki je prišel tudi v vlogi zunanjega ministra.

Kakšno gradnjo mostu si predstavlja Arsenovič?

Župan ima sicer pravico povabiti v svoje mesto kogarkoli, pa čeprav pripada stranki SMC, se mnogi sprašujejo zakaj je povabil le ljudi iz te stranke.  Se uresničujejo napovedi, ki jih je na svojem portalu že zdavnaj napovedal Bojan Požar, da si SMC želi podrediti mesto Maribor, ali pa je bil razlog obiska razdeljevanje stolčkov v mestu ob Dravi.

Po navedbah župana Arsenoviča se je danes začela gradnja mostu med Ljubljano in Mariborom, ampak očitno je ta gradnja mostu le med ljubljanskim in mariborskim SMCjem. čeprav je SMC v vladi, pa Miro Cerar že od lanskega poletja ni več predsednik vlade RS. Mogoče pa Saša Arsenovič tega ne ve, saj so se na sestanku pogovarjali o črpanju evropskih sredstev, letališču, knjižnici, Pohorju in še marsikaterih drugih projektih. Kot pravi Arsenovič naj bili zelo konstruktivni, in si zadali tudi že sestanke, termine in časovnice, kako priti do realizacije.

Prav gotovo pa naj bi župan vodstvo SMCja  povabil tudi v svoj lokal Rožmarin. Prav tja, kjer naj bi po naših, sicer nepotrjenih podatkih, v četrtek nekdo pokradel oblačila gostov. No upajmo da ima Miro Cerar pri sebi še vedno svoj kos oblačila.

Pa srečno Maribor!

SIFA

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
74%
1km/h
0%
21°C
22°
19°
20°
Fri
17°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
16°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA