Zapis na twitterju ki vznemirja: “Ubit to kuzlo janšistično”

slika je naključna

Nekateri imajo med velikonočnimi prazniki veliko dela, drugim pa je očitno dolgčas in pišejo neumnosti na ružbenih omrežjih.

Tako smo zasledili nenavadni zapis, ki se je hitro razširil na družbenih omrežjih, kjer je nekdo neposredno zagrozil kolumnistki portala portal24 z twitter imenom Johanca. “Kdo jo pozna, ubit to kuzlo janšistično, hvala!

Johanca se je na to grožnjo tudi odzvala in zapisala: “Prijava na Policijo, Našli nič ne bodo, če bodo sploh iskali… nisem Nika… imam pa mapico kjer se vse te zadeve shranjujejo… za vsak slučaj, če res kje končam.”

Kolumnistki portala, portal24  tudi iz našega uredništva izrekamo popolno podporo in naj jo grožnje ne ustavijo!

vir: twitter

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.