Zaradi velikega požara v Surovini sporočilo prebivalcem Maribora: “Ostanete v stanovanjih ter zaprite okna!”

SLIKA maribor24

V podjetju Surovina je prišlo do požara. Na delu so vse razpoložljive gasilske ekipe!

Ostanite doma in zaprite okna

V podjetju Surovina d.o.o. v Mariboru na Teznem je prišlo do požara v skladišču nenevarnih odpadkov, pripravljenih za trdno gorivo. Prihaja tudi do onesnaženja zraka zaradi dima, ki je nastal pri gorenju skladiščenih snovi. Požar gasijo intervencijske ekipe in skrbijo, da se požar ne bo razširil na okolje. Vse prebivalce naprošamo, da se ne približujejo in zadržujejo v območju požara, ker lahko pride tudi do eksplozij. Zaradi dušljivih plinov, ki nastajajo pri gorenju, vas prosimo, da ostanete v stanovanjih ter da zaprete okna in poslušate obvestila po lokalni radijski postaji, kjer vas bomo tudi obvestili, ko bo gibanje spet varno. Za dodatne informacije je odgovoren regionalni center za obveščanje.

slika: maribor24

Video: Youtube/Večer

O dogodkih v zvezi s požarom vas bomo sproti obveščali!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.