Zasačen! Levičar Marcel Štefančič, v dragi restavraciji na Rabu.

slika: Nova24TV
Zasačen-

Nekaterim levičarjem se očitno kar dobro godi. Tako naj bi se na otoku Rabu postavljal v dragi restavraciji tudi znani levi aktivist Marcel Štefančič.

Nekdanjega voditelja oddaje Studia City s skrajno levimi politični stališči, Marcela Štefančiča, fotografski objektiv večkrat ujame v restavracijah. Spomnimo, da smo o njem pisali po zmagi levice na volitvah, kjer je skupaj s tajkunom Janezom Škrabcem in še enim novinarskim kolegom, Petrom Franklom, praznoval v eni izmed ljubljanskih gostilnic. Piše portal Nova24TV.

Štefančiča so tokrat ujeli v eni izmed dragih restavracij na otoku Rabu na Hrvaškem. Gre za restavracijo Gožinka s teraso in prečudovitim pogledom na morje, vrhunsko ponudbo morske hrane ter zelo zasoljenimi cenami.

slika, Nova24TV

Očitno levemu Štefančiču ne gre slabo. Je bil morebiti denar s punta na RTV-ju že nakazan?

So pa pri odhodu na dopust zasačili tudi Predsednika vlade Roberta Goloba. Menda se je odpravljal na otok Krk.

Očitno se s Štefančič in Golob ne bosta srečala, saj ju loči kar 55.3 km, da bi si padla v objem.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.