Zdaj je jasno. Kandidat za predsednika Slovenije iz NSi, Cigler-Kralj, je bil pravi polom!

Minister za delo, druzino, socialne zadeve in enake moznosti.

Volilno leto 2022 je za nami. Na plano pa prihajajo poročila koliko je posamezni kandidat, ki se je potegoval za predsednika vlade porabil za svojo kampanjo in kakšen rezultat je dosegel glede na vloženi denar.

Skoraj neverjetno je, piše portal Spletni časopis, da e za predsedniško kampanjo Janeza Ciglerja Kralja je NSi porabila kar 101.535 evrov. To piše v poročilu o kampanji, ki jo je za NSi vodil Matej Tonin, objavljeno je poročilo na portalu Ajpes. NSi je po predsedniških volitvah o porabi denarja poročala druga. Pred njimi je to za kandidatko Sabino Senčar storil Zoran Stevanović (Resni.ca). Senčarjeva je za kampanjo porabila vsega 5335 evra, dosegla pa precej boljši rezultat, kot kandidat NSi, Cigler-Kralj. Temu bi lahko rekli tudi sramota.

In zanimivo. Kampanja Resni.ce za Senčarjevo je bila veliko učinkovitejša od kampanje NSi za Cigler Kralja. Z dvajsetkrat manj denarja je Stevanović s Senčarjevo dosegel boljši rezultat kot Tonin za Cigler Kralja. Kandidat NSi je v kampanjo vstopil pozno in zdi se, da je večina volivcev njegovo kandidaturo razumela bolj kot obliko promocije stranke in ne kot resen poskus priti v predsedniško palačo.

Kdo po tem takem ruši desnico?

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1.3km/h
0%
-1°C
2°
-2°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA