Zlizanost RTV! Hčerka protestira, oče pa komentira na nacionalni TV?

podpisov
SLIKA JE SIMBOLNA: Nova24TV

Kako so zlizani skupaj gosti nacionalne TV, njihovi gosti in družna v boju zoper oblast in v reklamiranju protestov? In ravno javna RTV je priča takim neumnostim?

Hči protestira, oče komentira na nacionalni TV

Javna hiša RTV Slovenija, katere delo morajo financirati prav vsa slovenska gospodinjstva, je dokazala, da so ji pod vodstvom direktorja Igorja Kadunca očitno padli vsi etični standardi.

Gre za oddajo Odmeve, ki se je predvajala v ponedeljek 11. marca. Nika Kovač sicer ni neznano ime, saj smo je že pred časom omenili v predstavitvi slovarja protestnikov. Inštitut 8. marec, katerega direktorica je, v svojem opisu odkrito navaja: “Inštitut 8. marec v svojem delovanju proučuje različne oblike družbene podrejenosti, pri čemer trenutno družbeno stanje proučuje predvsem skozi vstop v polje delovanja neokonservativnih družbeni. No seveda s tem nebi bilo nič narobe, če nebi protestov komentiral ravno njen oče Miha Kovač, ki proteste tudi podpira.

Neverjetna razlaga protestnikov!

In kako protestniki gledajo na vse skupaj? na družbenih omrežjih se je pojavil zanimiv zapis Jovanke Bekić, ki pravi: “Če bi zvišali “socialke” bi nas bilo več. Bi tudi več ljudi imelo čas protestirat. Tako pa jih SDS hoče znižat in narod bo prisilen delat! Ne smemo dopustiti tega. Dol z gamadjo SDS-ovsko!!”

Ob tem zapisu se res lahko vprašamo, kdo je tu nor?

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
4.1km/h
20%
7°C
10°
4°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA