Zmago Jelinčič: “Erjavca bi bilo treba prepovedati z zakonom!”

zmago jelinčič
Zmago Jelinčič

Kljub temu, da imamo epidemijo lahko opazujemo, kako se opozicijske LMŠ, SD, SAB in Levica bolj kot z zdravjem ljudi ukvarjajo s tem, kako bi se spet povzpele na oblast.

Jelinčič brez dlake na jeziku obračunal z Erjavcem

Leva opozicija se trudi. Sicer  bolj za sebe in svoj žep, a vseeno se trudi, da se naučijo šteti do številke 46. najprej je te glasove imel Jože P. Damijan, ki pa je že pozabljena zgodba, sedaj se je v lov za 46-im glasom podal še Karel Erjavec.

Se je pa ob Erjavca obregnil Zmago Jelinčič in brez dlake na jeziku obračunal z njim na v oddaji Tema dneva na Nova24TV!

Po besedah Jelinčiča je Erjavec neresen politik, saj razmišlja samo o sebi. “Mislim, da bi bilo v korist države, da bi se Erjavca z zakonom prepovedalo. Toliko škode kot dela je hudo. Je pa jasno, da mora to delati, ker mu to narekujejo gospodje iz ozadja. Mogoče bodo z namenom, da nekoliko popravijo svoj imidž, delali puloverje, kjer bodo namesto jelenčkov erjavčki.” Jelinčič je ob tem poudaril, da se njegova stranka ne pogovarja s predstavniki KUL, saj so se odločili za vlogo konstruktivne opozicije in to tudi držijo. “Mi smo že Šarčevi vladi omogočili, da je preživela, pa so vrgli puške v koruzo, sedaj pa želijo isti ljudje rušiti to vlado. Mi tega ne bomo dovolili. Mi delamo za državo in državljane in ne gremo v take špile.”

Jelinčič je prepričan, da se ni kaj za bati. “Speljali bomo do konca in nato na nove volitve.” Po prepričanju Jelinčiča bi morali v KUL-u že zdavnaj odnehati. Gre za čudno združenje ljudi, ki imajo vsak svojo usmeritev, svoje želje in svojo predvideno pot. “Tam so zblojeni, nihče tam ne ve kaj kdo hoče. To so ljudje, ki begajo iz enega konca na drugi konec. Bili so skupaj, so se nesmrtno skregali, šli narazen, sedja pa jih veže samo ena zadeva in sicer: uničiti Janeza Janšo in vlado sedanje koalicije, potem pa ni več važno, kaj bo z državo in državljani. To jim ne bo uspelo. Toliko zagrenjenosti, toliko besa in jeze, kot je v tej tako imenovani koaliciji KUL, še nisem videl,” je poudaril.

PM

VREME

Maribor
močan dež
93%
4.6km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.