Zmeda na levi. Kordiš ali Brglez? Kdo koga ogroža?

Miha Kordiš in Milan Brglez

Da je zmeda na levi popolna se je za vstop za predsednika države odločila stranka levica, ki predlaga skrajnega levičarja Miho Kordiša. Ostala dva koalicijska partnerja stranka Gibanje svoboda in Socialni demokrati pa Milana Brgleza. Nekje v ozadju pa je še Nataša Pirc Musar, katere ne mara skoraj nihče več.

Levičarjem se bo očitno zmešalo od želje po oblasti. Po tem ko je Marta Kos odstopila zaradi razkritja, da je sodelovala v nekdanji UDBI, so na levi našli novo “žrtev”, oziroma kar dve. Milana Brgleza in Miho Kordiša. Nekje v ozadju pa capljata še Nataša Pirc Musar, ki se je z vsemi skregala in Ivo Vajgl, ki nima nobenih šans. 

Kordiš se je v preteklosti že proslavil z nošenjem totalitarnih simbolov in podob balkanskih krvolokov – rdeče zvezde in Josipa Broza Tita. Vendar pa njegov vstop v predsedniško tekmo ne skrbi le razumnih volivcev, ampak tudi del tovarišije na levi, ki stavi na drugega skrajneža, Milana Brgleza, ki se je javno razkazoval z majico s podobo kriminalca in množičnega morilca Che Guevare, ki svojih nasprotnikov ni le ubijal, ampak tudi zverinsko mučil.

je pa na skrajnem levem polu velika skrajna leva  simpatija do Mihe Kordiša, katerega kuje v nebo sam Gregor Repovž

Kdo torej koga ogroža?

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
49%
5.1km/h
20%
8°C
11°
6°
7°
Wed
3°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA