Zmešana Nova Slovenija? Kandidat na listi NSi podpira splav, evtanazijo in travo?

David Klobasa, zajem slike BK TV

Očitno imajo pri novi Sloveniji nekateri kandidati za evropskega poslanca sindrom Ljudmile Novak. Ta je namreč kot Evropska poslanka, glasovala povsem drugače, kot bi o nje pričakovali.


Povsem levičarska stališča ima pri novi Sloveniji tudi njihov kandidat David Klobasa. Čeprav so to njegova osebna stališča, pa preseneča, da je Klobasa član Nove Slovenije. No očitno si je svoje levičarske navade navzel po Ljudmili Novak.

Klobasa se je namreč podpisal pod Levičarsko iniciativo Nike Kovač My Voice, My Choice (Moj glas, moja izbira), glede splava. Akcijo po Sloveniji pretkano in z veliko podporo levih medijev vodi inštitut 8. marec. “Zagotovo se strinjam s tem, da naj vsaka ženska odloča o svojem telesu,” je dejal v podkastu Generacija EU na RTV Slovenija.

Na vprašanje, ali je za legalizacijo konoplje, je odgovoril: “Da.” Enako je odgovoril na vprašanja, ali podpira pomoč pri prostovoljnem končanju življenja, ali naj Slovenija prizna Palestino in ali so potrebne sankcije proti Izraelu.

Le kje je Klobasa, ki je tudi župan občine Sveta Trojica izgubil krščanska načela, kje so tu načela Nova Slovenije? Tudi Janez Janša se ob tem sprašuje, ali se Andrej Bajuk, ustanovitelj nove Slovenije že obrača v grobu?

Saj ni res, pa je, bi lahko dejali. Sindrom Ljudmile Novak očitno deluje?

 

 

VREME

Maribor
oblačno
69%
1.5km/h
99%
20°C
22°
18°
20°
Tue
16°
Wed
16°
Thu
17°
Fri
20°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.