Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Znana Slovenka v šoli snemala vroče posnetke in učence vabila na uro spolne vzgoje

Ana Pusovnik, zajem slike Youtube

Saj ni res, pa je! Slovenske novice razkrivajo zgodbo, kjer naj bi zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Ana Pusovnik s fotografom vstopila v šolo in v razredu posnela vroče fotografije.

Kot piše portal Slovenske novice, naj bi zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Ana Pusovnik s fotografom vstopila v šolo in v razredu posnela vroče fotografije, ki jih je nato objavila na družabnih omrežjih. Vse skupaj pa se ne konča pri tem. Ana je šla še korak dlje in je k ogledu vročih vsebin povabila osnovnošolce, natančneje učence tretjega razreda.

“Dobrodošli učenci pri uri spolne vzgoje. Moji pridni učenci me že čakajo, jaz pa vsa pohotna stopam pred šolsko tablo v vročih petkah in mini krilu. Poglej si več na profilu,”  je zapisala Pusovnikova na svojem profilu z erotično vsebino. Da so bile na šoli posnete nesodobne fotografije je potrdila tudi ogorčena ravnateljica Osnovne šole Prevalje Andreja Tinta: “Res so bile posnete, a nisem vedela, da je ta oseba vstopila v šolo. To se je zgodilo brez moje vednosti in dovoljenja!”

slika: Slovenske novice

Zadeva naj bi bila že predana policiji.

 

.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
51%
8.8km/h
0%
17°C
19°
14°
16°
Thu
9°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.