Znana Slovenka v šoli snemala vroče posnetke in učence vabila na uro spolne vzgoje

Ana Pusovnik, zajem slike Youtube

Saj ni res, pa je! Slovenske novice razkrivajo zgodbo, kjer naj bi zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Ana Pusovnik s fotografom vstopila v šolo in v razredu posnela vroče fotografije.

Kot piše portal Slovenske novice, naj bi zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Ana Pusovnik s fotografom vstopila v šolo in v razredu posnela vroče fotografije, ki jih je nato objavila na družabnih omrežjih. Vse skupaj pa se ne konča pri tem. Ana je šla še korak dlje in je k ogledu vročih vsebin povabila osnovnošolce, natančneje učence tretjega razreda.

“Dobrodošli učenci pri uri spolne vzgoje. Moji pridni učenci me že čakajo, jaz pa vsa pohotna stopam pred šolsko tablo v vročih petkah in mini krilu. Poglej si več na profilu,”  je zapisala Pusovnikova na svojem profilu z erotično vsebino. Da so bile na šoli posnete nesodobne fotografije je potrdila tudi ogorčena ravnateljica Osnovne šole Prevalje Andreja Tinta: “Res so bile posnete, a nisem vedela, da je ta oseba vstopila v šolo. To se je zgodilo brez moje vednosti in dovoljenja!”

slika: Slovenske novice

Zadeva naj bi bila že predana policiji.

 

.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
89%
2.1km/h
97%
14°C
15°
13°
13°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
9°
Wed
10°
Thu

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA