..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Tako so na RTV Jadranko Rebernik (zanalašč?) preimenovali v Jebernik?

slika / fotomontaža Demokracija

Saj ni res pa je. Napovedovalcu Dejanu Kaloperju se je danes, na Radiu Slovenija v Drugi jutranji kroniki, zareklo. Po mnenju javnosti na družbenih omrežjih, namerno.

Med komentiranjem dogajanja na RTV Slovenija, ko je Direjktor TV Slovenija Uroš Urbanija predlagal premestitev urednice Vesne Pfeiffer in voditelja Saše Krajnca, je sicer vajen govora, Dejan Kaloper dejal: »Direktor Uroš Urbanija od odgovorne urednice informativnega programa Jadranke Jebernik … oprostite,

Rebernik … pričakuje, da bo voditelju Dnevnika Saši Krajncu in urednici Vesni Pfeiffer določila druge naloge.« 

Rebernikova je dejala, da sicer težko sodi ali je bila narejena napaka, ali ne in poudarja, da ni vsako delo za vsakega in da pridejo trenutki, ko je delo prezahtevno, pritisk previsok ali pa je bil morda večer preveč vesel ali noč predolga. 

Kaloperju se očitno zareče ob priimku Rebernik. Kaj bi se pa zgodilo, če bi se Rebernikovi zareklo, recimo ob besedi plača, pri Dejanu Kaloperju? 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
85%
5.1km/h
100%
11°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.