Zorčič ne ve kaj bi rad? Namiguje, da bi ustanovil novo stranko?

Igor Zorčič
Igor Zorčič, slika: koroškenovice.si

Zorčič očitno sploh ne ve, kaj bi rad. Na dolgo in široko se je govorilo, da bi odšel k stranki SD, pa se bo očitno odločil o lastni, še eni levi. stranki.

ZORČIČ BI USTANOVIL LASTNO STRANKO?

Zorčič, ki se je po izstopu iz koalicijske stranke v sklopu poslanske skupine nepovezanih poslancev (NeP) premaknil v opozicijo, je na RTV na vprašanje, ali se je že odločil, kateri stranki se bo pridružil v prihodnje, odgovoril, da je odgovor vezan na potencial opozicijskih strank po združevanju. “Opravil sem številne pogovore. Vidim, da neke posebne volje po tem, da bi se stranke združevale, zbliževale, ni. Tako da morem reči, da tudi moje trditve, da ni smiselno ustanavljati nove stranke, niso več tako kategorične,” je dejal.

Zorčič očitno ve, kaj sploh bi. Po tem ko se je namigovalo, da bo odšel v stranko SD, kjer očitno sprejmejo vsakega odpadnika, ter po skrivni anketi Mediana, ko so ugotavljali, ali bi Zorčič koristil stranki SAB, se bo le-ta verjetno podal v lastno stranko. Želja po vladanju je očitno zelo velika. 

Se pa zato Zorčiču, tako kot Šarcu in Fajonovi ne mudi na volitve. Morebiti se utegne zgoditi celo, da bi Zorčič, pristal na na smetišču politike. No sicer pa je tam je že veliko njegovih “levih” tovarišev. Mu vsaj dolgčas ne bo.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.