Župan Arsenovič in njegov svetovalec Štandeker naj afere o podkupovanju nebi zanikala. Stranka SMC molči.

slika STA

Policija le seznanjena o dogodku

Po našem razkritju Požareporta, ko naj bi novi mariborski župan Saša Arsenovič in njegov sodelavec Matjaž Štandeker, enkrat že ovaden zaradi poslovne goljufije, med preprodajo poslovne stavbe na Ulici Eve Lovše 19, ki je danes v lasti zavarovalnice Grawe, podkupila bančnike iz Deželne banke Slovenije, so iz generalne policijske uprave sporočili, da informacije o tem poslovnem dogodku imajo a uradnega naznanila pa še ni. Več informacij pa ne morejo posredovati, piše Požereport. medel odraz tistih, ki bi v prvi vrsti morali zagotoviti, da se v naši državi take stvari ne smejo dogajati.

KPK še nič

Zanimivo bo videti, kaj bo zdaj storila Komisija za preprečevanje korupcije, saj naj bi za vse to že nekaj časa vedela. Tudi podpredsednik KPK Igor Lamberger, ki se je pred nekaj tedni prijavil na razpis za novega direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada. Lamberger naj bi takrat, ko je izvedel za “domnevno podkupovanje”, dejal, da primer za njih ni zanimiv, saj Arsenovič in Štandeker nista javna funkcionarja. A sedaj sta to postala. Tudi Arsenovičeva stranka SMC molči.

MOM se izgovarja

Saša Arsenovič in Matjaž Štandeker naj podkupovanja bančnikov DBS nebi zanikala. Iz mestne občine Maribor so Bojanu Požarju poslali le odgovor, da na vprašanj ne morejo komentirati, ker – pozor – ne gre za vprašanja, ki bi zadevala delo mestne občine?!

Molčita tudi časnik Večer, ki se raje ukvarja z namestitvijo štirih novih mostov v mesto Maribor.

vir: Požareport

Afero bomo na našem portalu spremljali še naprej

SIFA

 

VREME

Maribor
delno oblačno
83%
41%
20°C
21°
18°
19°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.