Župan Arsenovič naj bi se spogledoval s stranko SD, saj ne more zbrati zadosti podpisov za kandidaturo.

Saša Arsenovič, Gotof je

V Mariboru vre. Lokalne volitve so pred vrati in najmanj trije kandidati so že uradno znani, A pri aktualnem županu očitno ne gre vse po načrtih.

Če so Arsenoviča pred štirimi leti na veliko “bildali” pri Večeru in mu peli hvalnice, je očitno njihova ljubezen usahnila. Na levi so namreč našli drugega in verjetno bodo hvalnice sedaj peli kandidatu Gibanja svoboda Vojku Flisu.  

Je aktualni župan Arsenovič že pozabljena zgodba? Kot smo izvedeli iz zanesljivih virov, še vedno ni zbral potrebnih 905 podpisov za vložitev kandidature, kot neodvisni župan. Sicer ima za zbiranje podpisov časa še dobrih 10 dni. Ker podpisi napredujejo izredno počasi, naj bi se Arsenovič nagibal celo k strankarski kandidaturi. Tako naj bi s svojo kandidaturo snubil stranko SD, kateri je Gibanje svoboda ukradlo kandidata, doktorja Vojka Flisa. Ko gre za nohte očitno tudi rdeči prav pridejo?

Sicer pa je Arsenovičeva dnevna soba in fontana pred njegovo restavracijo ter šušmarjenje z restavracijo Pri treh ribnikih zadosten razlog, da mu, v kolikor mu tekma za župana spodleti, ne bo hudo. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
89%
0.9km/h
75%
2°C
4°
-1°
1°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA