Župan Ilirske Bistrice Emil Rojc: “Aktivacija otrok za politični boj, je ogabno početje”

Župan Ilirske Bistrice, Emil Rojc,
Župan Ilirske Bistrice, Emil Rojc, Slika: Nova24TV

Ob norem vikendu, kjer so na nelegalnih protestih noreli nerazumni starši in v politiko vpletli še otroke, se je oglasil še, nekdanji član SD in župan Ilirske Bistrice Emil Rojc.

Emil Rojc obsodil proteste, kjer se izrablja otroke

Tudi nekdanji član Stranke SD, katerega se ga je po hitrem postopku znebila Tanja Fajon, ker ni želel pihati v njen rog, župan Ilirske Bistrice Emil Rojc je spregovoril o protestih v Kopru in Trbovljah. Tako je zapisal na družbenem omrežju:

Zavedam se, da nam je vsem, ki smo ogroženi zaradi epidemije zelo težko. Največje breme nosijo otroci, njihovi straši in starejša generacija. Zavedam se, da si vsi vključno z menoj želimo povratek v normalno življenje. Ampak to, čemur smo priča danes v nedeljo 31.01.2021 in sicer aktivaciji otrok za politični boj, je najbolj ogabno početje, ki si ga lahko zamislimo,” je zapisal župan.

“Nerazumljivo je, da protestniki zahtevajo normalizacijo življenja in ne pomislijo, da s svojim dejanjem pljuvajo v lastno skledo. Ravno stiki med protesti so močan faktor pri širjenju okužbe Covid-19. Spodnja fotografija je verjetno iz Ilirske Bistrice. Predlagam, da se avtorji plakatov javite kot prostovoljci v Civilno zaščito. Lahko boste pomagali pri oskrbi bolnikov, za katere je potrebno zagotoviti dodatne količine kisika, kot je bil to primer, ko smo imeli v Domu na Vidmu oblikovano »rdečo cono« za Covid bolnike iz Doma starejših občanov. Ko boste ugotovili, da s svojim početje ogrožate njihova življenja boste postali zrele, odrasle osebe,” je zapisal Emil Rojc.

K izrečenim besedam tudi mi v uredništvu našega portala nimamo kaj dodati, razen tega, da bi nekateri že lahko prišli k pameti.

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
84%
0.5km/h
31%
19°C
21°
18°
20°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.