Kdo je županski kandidat, ki bi delal tako, kot sedanji župan?

slika: twitter profil

predsedniku Stranke mladih-Zeleni Evrope, kandidatu za župana, Igorju Jurišiču bi lahko dejali, da je nenavaden kandidat. Tisti, ki kandidira za župana, se ponavadi spusti v bitko zato, ker bi rad naredil spremembe, no kandidat Jurišič, pa bi počel očitno rad vse to, kar že počenja dosedanji župan. Skregano z logiko?

In ne samo to, Fištravca bi vzel za svojega podžupana. Na portalih pa mu “poje” hvalospeve in pravi, da je imel dobro pripravljen volilni program, ki ga je v določeni meri tudi uresničil. Sedanjemu županu tudi dodaja, da izjemno ceni  njegovo razgledanost in reference na področju družbenih dejavnosti in da bi ga, kot župan želel imeti v svoji ekipi na področju, katerega bi lahko kompetentno vodil. No Jurišič bi sicer rad združil tudi Fištravca in Kanglerja. Ampak to je očitno le bolj znanstvena fantastika kandidata.

Kaj torej lahko pričakujemo od kandidata Jurišiča, ki je pred štirimi leti (zanimivo) kandidiral za župana Ruš in dobil pičlih 71 glasov? Po Fištravcu torej Fištravec, v drugačni preobleki.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.