Kdo je županski kandidat, ki bi delal tako, kot sedanji župan?

slika: twitter profil

predsedniku Stranke mladih-Zeleni Evrope, kandidatu za župana, Igorju Jurišiču bi lahko dejali, da je nenavaden kandidat. Tisti, ki kandidira za župana, se ponavadi spusti v bitko zato, ker bi rad naredil spremembe, no kandidat Jurišič, pa bi počel očitno rad vse to, kar že počenja dosedanji župan. Skregano z logiko?

In ne samo to, Fištravca bi vzel za svojega podžupana. Na portalih pa mu “poje” hvalospeve in pravi, da je imel dobro pripravljen volilni program, ki ga je v določeni meri tudi uresničil. Sedanjemu županu tudi dodaja, da izjemno ceni  njegovo razgledanost in reference na področju družbenih dejavnosti in da bi ga, kot župan želel imeti v svoji ekipi na področju, katerega bi lahko kompetentno vodil. No Jurišič bi sicer rad združil tudi Fištravca in Kanglerja. Ampak to je očitno le bolj znanstvena fantastika kandidata.

Kaj torej lahko pričakujemo od kandidata Jurišiča, ki je pred štirimi leti (zanimivo) kandidiral za župana Ruš in dobil pičlih 71 glasov? Po Fištravcu torej Fištravec, v drugačni preobleki.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
2.6km/h
64%
21°C
23°
18°
20°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
16°
Sun
16°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA