Saša Arsenovič, slika: FB profil

“Arsenovič se je odločil, da Mariborčani niso vredni sprejema srebrnih odbojkarjev, od katerih jih je nekaj tudi iz Maribora!” Tako so Mariborčani zapisali na družbenem omrežju Facebook.

Arsenovič si ni vzel niti toliko časa da bi čestital odbojkarjem?

Ali je Arsenovič pozabil na prav vse športnike v mestu? Tako se sprašujejo tudi številni Mariborčani. Ali odgovorni ljudje iz Športa v Mariborum predvsem pa župan, ki je bil tudi v Stožicah, ne premorejo dovolj časa, da bi mariborskim dobitnikom srebrnih medalj v odbojki vsaj čestitali? Še posebej zato, ker so na njih ponosni prav vsi Mariborčani in člani OK Maribor.

“Občutek imam, da je sedanji garnituri v mestu bolj malo mar za šport v Mariboru, ker so z novim financiranjem in dodeljevanjem potrebnih ur vadbe predvsem za prvoligaše to tudi pokazali. V kolikor odgovorni na športni zvezi ne vedo kako se to počne naj pogledajo malo na facebook,” je zapisal odbojkar Alen Kranjc,

Nihče od vodilnih na občini ni prišel do srebrnih mariborskih odbojkarjev Sebastjana Škvorca, Uroša Planinšiča in Matica Frasa. Niti poklical jih ni nihče in čestital.

Kot je zapisal Alen Kranjc: “Sram me je, da imamo takšno občinsko in športno upravo. Nihče me ne bo prepričal da Izola, Nova Gorica in Slovenska Bistrica to zmorejo, Maribor pa ne. Pa niso odbojkarji drugi v državi, ampak drugi v Evropi!”

Ko se je šlo za sprejem Tima Gajserja, ki pa ni občan Maribora, se je Arsenovič slinil na sprejemu in obnašal kot da je Tim po njegovi zaslugi postal svetovno prvak! Da ne bo pomote. Prav je, da je Tim sprejem naredil v Mariboru. A slinjenje tistega, ki nima nič zraven je bolj kot ne, filmski scenarij za peščico razvretih privržencev, ki župana še vedno podpirajo. Ali pa se mogoče motimo? Presodite sami!

MG