15 in 18 letna fanta, kar s pištolo nad mlajša moška

slika je simbolna

Dne 30. 12. 2018, okoli 20.10 ure sta 18. in 15. letni državljan Slovenije v Mariboru, s pištolo v roki, izvršila rop nad dvema mlajšima moškima. Med dejanjem sta osumljenca zahtevala denar. Policisti so osumljenca izsledili in prijeli v dobrih dveh urah po dejanju ter jima odvzeli prostost.

Med policijsko preiskavo kaznivega dejanja je bila najdena in zasežena imitacija pištole s katero je bilo izvršeno dejanje. Med ropom sta si osumljenca pridobila protipravno premoženjsko korist v višini 40 €. Policisti so po tem, ko so prenehali razlogi za odvzem prostosti, osumljenca izpustili. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo za kaznivo dejanje Ropa. Za mladoletnega osumljenca bodo s poročilom obvestili tudi center za socialno delo.

Previdno torej v teh dneh, ko je na ulicah veliko ljudi

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
3.1km/h
75%
12°C
13°
11°
10°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.