Športna pomlad

V Mariboru bo med 12. majem in 21. majem potekal Festival športa in zabave Športna pomlad. Glavna organizatorja sta Železničarsko športno društvo Maribor in Športni objekti Maribor. Prireditev organizirata v sodelovanju z Mestno občino Maribor – Urad za šport in Športno zvezo Maribor.

Festival se bo odvijal že 13 leto in občanom ponuja veliko možnosti za športno sodelovanje in aktivno preživljanje prostega časa.

Mariborčani si bodo lahko v tem času privoščili brezplačno rekreacijo, s pomočjo izkušenih trenerjev spoznali različne športe na kratkih tečajih, ogledali tekmovanja ali pa se tudi sami preizkusili na rekreativnih turnirjih. Ogledali in preizkusili se bodo lahko v sabljanju,  lokostrelstvu, boksu, judu,  keglanju, badbintonu, plesu, biljardu, šahu, atletiki, družabnem plesu – skratka širok spekter izbire.


V tem času se bo zvrstila vrsta zabavnih in športnih prireditev z nastopom plesnih, glasbenih in gledaliških skupin.

Vabljene so vse generacije, posamezniki in družine, športniki, rekreativci in radovedneži, ki bi radi videli, spoznali in poizkusili kaj novega. Poskrbljeno je za zabavo tudi najmlajših, saj so zanje pripravili razigrane aktivnosti, osvojili pa bodo lahko tudi športna priznanja.

Urnik dogajanj na športni pomladi ogledate tukaj.

http://www.sportnapomlad.si

.

VREME

Maribor
oblačno
75%
3.6km/h
100%
9°C
11°
8°
9°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.