Se je Violeti Tomić zmešalo? Janeza Janšo obtožila genocida nad starejšimi!

Violeta Tomič
Violeta Tomič, slika: zajem zaslona

Kaj se dogaja v glavi nekoga, ki tako sovraži predsednika vlade, da ga obtožuje celo genocida? Zagotovo se je takega sovraštva, kot ga goji Levica potrebno bati. Ne samo v naši družbi, ampak tudi širše.  Levica očitno ne izbira sredstev, tako laži, kot klevet.

Violeta Tomić Janšo obtožila genocida

Tomićeva je v vprašanju predsedniku vlade opomnila na petkove proteste, na katerih v zadnjih tednih praviloma več tisoč ljudi na kolesih izraža nasprotovanje politiki oblasti. “Kdaj mislite odstopiti,” ga je vprašala, svoj nastop pa pospremila s še več kritikami na račun Janševe osebnosti in njegovih ravnanj. Svojo hujskaško retorika je nadaljevala z obtoževanjem, da bi Janša moral celo “odgovarjati za genocid nad starejšimi”, saj da je 80 odstotkov žrtev epidemije covida-19 iz domov za starejše, ki “niso dobili ustreznega bolnišničnega zdravljenja”.

Nebulozam poslanke  ki je znana po stavku: “Poslance na minimalce” se je Janša Janša tudi odzval. “Toliko neumnosti naenkrat je težko dati na papir. Bom pa vedno branil vašo pravico, da to počnete,” je dodal Janša.

MG


VREME

Maribor
oblačno
92%
2.1km/h
99%
10°C
11°
9°
10°
Sat
11°
Sun
11°
Mon
12°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.