/POSVET Z VOLIVCI 2021/ V SDS vabijo tudi k spletni anketi!

zastave sds

Mnenje ljudi je tisto, ker šteje. Zato je vsako gospodinjstvo, ki na nabiralniku nima rumene nalepke, prejelo tudi vprašalnik o dogajanju v preteklem letu, o večletnih problematikah ter usmeritvah za prihodnost. SDS ceni odgovore tega posveta z volivci

Posvet z volivci 2021

Slovenski demokratski stranki, (SDS) se vsako leto pridruži ogromno novih članov. Veliko zanimanje je tudi pri mladin. Tudi s pomočjo vprašalnika se je Slovenski demokratski stranki pridružilo preko 500 novih članov, vprašalniki z odgovori posveta z volivci pa še vedno prihajajo na sedež stranke.

Preberite tudi: Javnomnenjska raziskava! SDS visoko zgoraj, LMŠ pada, DESUS strmoglavil

Posvet z volivci, se je odlično prijel. Vprašanja na letošnji anketi temeljijo predvsem na problematikah v času epidemije, ki so zaznamovale preteklo leto, predvsem v smislu sprejetih ukrepov pomoči, sodelovanja opozicije pri reševanju kritične situacije, denimo tudi to ali nas je epidemija naučila kaj dobrega. Po drugi strani tudi želijo izvedeti kakšne so prioritete državljanov: denimo ali bi več denarja, kot je to bilo v preteklosti namenili domovom za starejše, kot nevladnim organizacijam na Metelkovi, ali se jim zdi smiselno, da smo v zadnjih enajstih letih plačali državljani dvakrat več denarja (eno milijardo evrov) za plačevanje RTV naročnine, kot pa je lahko bilo iz proračuna lahko zagotovljeno za gradnjo in prenovo bolnišnic. Piše Nova24TV.

V zadnjih dveh letih so se na ta način že štirikrat posvetovali z volivci o nekaterih najpomembnejših vprašanjih. Ker je bil odziv izjemen, s posvetom nadaljujejo tudi letos. “Vaše mnenje bo predstavljalo odločilno vodilo pri našem delu za skupno dobro. Hvala, ker skupaj dokazujemo, da zmoremo.” Na račun poslanih vprašalnikov so v stranki leta 2018 in 2019 prejeli več kot 50 tisoč odgovorov na zastavljena vprašanja, kar nakazuje, da tudi državljani pozdravljajo takšen način komuniciranja.

[color-box color=”blue”] Če iz kateregakoli razloga vprašalnika posvet z volivci niste prejeli, lahko na vprašanja odgovorite tudi v elektronski obliki. Elektronsko anketo najdete TUKAJ.[/color-box]

“Vaše mnenje bo predstavljalo odločilno vodilo pri našem delu za skupno dobro. Hvala, ker skupaj dokazujemo, da zmoremo,” so zapisali v SDS.

PM

VREME

Maribor
jasno
41%
5.1km/h
0%
23°C
24°
22°
20°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.