Na družabnih omrežjih se je vnela razprava o (ne)primernosti Saše Arsenoviča za župana

Aleksander Saša Arsenovič
Saša Arsenovič, slika: FB profil

Cerarjeva stranka SMC nam želi vsiliti svojega človeka za župana Maribora. To je najbolj pogost stavek, ki ga lahko beremo na družbenih omrežjih. Saša Arsenovič je, kot pišejo mediji precej zadolžen podjetnik z burno preteklostjo. Tudi na soočanjih se je večkrat zatekal k spletkam in lažem, še posebej, ko se je tema nanašala na poškodovanje svojega zaposlenega, ko naj bi mu Arsenovič odgriznil prst.

Kot so zapisali na eni izmed FB strani Ljubljančani imajo denar, Mariborčani imamo SRCE: Tokrat so se odločili (stranka SMC op.a.) za zapufanega gostilničarja, ki je nasilen do svojih zaposlenih tako, da je enemu med brutalnim pretepom odgriznil del prsta. Znan je tudi po tem, da nekatere svoje zaposlene plačuje na črno, kar kasneje zataji. Lagal je tudi, da svoje obveznosti plačuje na rok plačila, kar mu je bilo dokazano, da ni res. Njegov edini interes je le osebni – gostilniški, zato napoveduje, da bo za promet zaprl Koroško cesto, odstranil bo Kužno znamenje, da bi lahko pod Glavnim trgom zgradil podzemno garažo. Te garaže pa ne bi gradil s privatnim denarjem, ampak z našim – davkoplačevalskim denarjem! Da bi lahko gostje bolj komot dostopali do njegove Gostilne Maribor. 

Nadaljnje besede o Saši Arsenoviču so še hujše, kot lahko prebiramo na prej omenjeni strani Facebook profila: “Celo življenje je znal samo egoistično grabit denar k sebi in se s tem hvalit. V svoji luksuzni vili pod Piramido in na zasebnih zabavah v kleti restavracije Rožmarin, kjer se je dogajalo marsikaj očem skritega – v obliki prepovedanih substanc vseh vrst! S svojim luksuznim Mercedesom S-klase tudi nima odnosa do ljudi, saj redno parkira tam, kjer drugi ne upajo. Če strnemo, gre za nadutega nasilneža in goljufa, ki namerava svoje dolgove pokrivati z občinskim denarjem”.

Koliko resnice se skriva v zapisih na družbenih omrežjih seveda ne bomo sodili. O tem naj presodijo Mariborčani 2. decembra.

vir: facebook

MZ

 

 

 

VREME

Maribor
jasno
33%
3.9km/h
0%
24°C
26°
23°
23°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.