Zmago Jelinčič: “Kaj se gre SD, kaj se gre neki bedasti Štromajer?”

zmago jelinčič
Zmago Jelinčič

SD je očino stopila v popolno ofenzivo, tudi na lokalnem področju.”Bucko” Štromajer, kot so ga poimenovali slovenski košarkarji, očitno dela zgago v lastni občini.

Zmago Jelinčič: “Kaj se gre SD, kaj se gre neki bedasti Štromajer?”

16. januarja 2020, je bil v Občini Slovenske Konjice, natančneje v Zdravstvenem domu, podpisan dogovor o gradnji prizidka Zdravstvenega doma Slovenske Konjice. To je bil prizidek, ki ga občani Slovenskih Konjic še kako potrebujejo. A očitno se je pri otvoritvi prizidka ustavilo.

Kot je dejal Zmago Jelinčič, se prizidek ZD Slovenske Konjice še ne bo odprl, ker naj bi šlo za kriminalno dejanje, ker je Jelinčič pomagal zbrati denar za prizidek in zato je potrebno raziskati ozadje. Več pa v spodnjem videu:


Človek, ki zmerja kristjane z umazanimi živalmi in se norčuje iz slovenskih priimkov, ne more krojiti usodo Slovenije, še manj pa usodo ubogih Konjičanov, ki komaj čakajo, da se prizidek k Zdravstvenemu domu odpre. Tak človek sodi edino na politično smetišče.

P.M.

VREME

Maribor
jasno
33%
4.6km/h
0%
24°C
25°
24°
24°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.