POP TV z lapsusom, kateremu se danes smeji vsa Slovenija

Petra Krčmar, slika POP TV

Nogometaši ljubljanske Olimpije so z zmago na večnem derbiju proti Mariboru (2:0) pet krogov pred koncem potrdili naslov prvaka. 

Športni dogodek je bil žalostni dan za Maribor in njegove privržence nogometa. A to je šport. Enkrat je na prvem mestu eden, drugič pa nekdo drug. “Cilj je dosežen. Verjetno se ti enkrat v življenju ponudi priložnost, da lahko doma proti največjemu rivalu osvojiš prvenstvo. Enostavno tega nismo smeli izpustiti iz rok.” So dejali pri Olimpiji.

Je bila pa novica pomembne zmage Olimpije proti Mariboru tudi ena izmed osrednji novic številnih slovenskih medijev. Očitno pa se na POP TV ne spoznajo ravno najboljše na nogomet. Voditeljica Petra Krčmar je Olimpijo namreč razglasila kar za svetovnega prvaka v nogometu.

Ali Krčmarjeva ne glada nogometa, ali pa so zmago Olimpije (preveč) nazdravljali tudi na POP TV?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.