Aleksandra Pivec se je posula s pepelom. Ne gre za politično sodelovanje s Tanjo Fajon

sodelovanje

Včeraj je Slovenijo močno vznemirila novica o sodelovanju Aleksandre Pivec, predsednice nove stranke naša dežela s Tanjo Fajon, predsednico Socialnih demokratov.

Aleksandra Pivec zagotavlja da s Fajonovo ne gre v politično sodelovanje

Ob novici povezovanja obeh predsednic najbolj bode v oči to, da so bili ravno socialni demokrati za razrešitev predsednice Aleksandre Pivec z mesta kmetijskega ministrstva. A plošča po povezovanju se očitno obrača.

Danes je predsednica stranke Naša dežela sporočila, da ne gre za politično sodelovanje. “Vsekakor pa pozdravljamo DIALOG, ki ga je v državi premalo in iskanja kompromisnih rešitev v dobro ljudi in države. K temu smo se zavezali in bomo tako tudi delali. Namen dialoga ni politično povezovanje, ampak dialog. In samo dialog vodi k napredku,” je za naš portal dejala Pivčeva.

Jutri si boste na našem portalu lahko prebrali tudi intervju z Aleksandro Pivec, kjer je spregovorila tudi o tem sodelovanju.

PM

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.