Ali Arsenoviču v Ljubljani niso dali dovoljenja, da se lahko udeleži intervjuja na Nova 24 TV?

slika: Nova24.tv

Soočenja se pred drugim krogom volitev vrstijo eden za drugim. Usklajevanje mnenj je v tem času najbolj pomembno. Zato je prav, da ljudje, volivci izvedo od kandidatov čimveč zanimivosti.

Na predvolilnem soočenju na Nova 24, pa se je soočenja očitno ustrašil Saša Arsenovič, ki je kljub pripravljenosti TV ekipe, da se intervju opravi v Mariboru intervju odpovedal. Ali mu sodelovanja na intervjuju niso dovolili v Ljublajni?

Povzemamo nekaj točk intervjuja:

Franc Kangler je dejal, da je z rezultatom v prvem krogu osebno zadovoljen. Poleg tega je poudaril, da ima njegova lista 10 list v mestnem svetu in kar 52 mest v mestnih četrteh in krajevnih skupnostih. Podpirajo pa ga poleg strank SDS, SLS in SNS tudi 5 mariborskih rektorjev in dekan strojne fakultete, dr. Niko Samec.

Ali je Arsenovič moral v Ljubljano vprašat za dovoljenje, če gre lahko na intervju na Novo 24 TV ali na oddajo Faktor na TV 3?

Čeprav Večer po javnomnenjski raziskavi napoveduje rahlo prednost Francu Kanglerju, pa le-ta pravi, da se na ankete ne ozira. Ekipa dela na polno, obiskujejo ljudi, krajevne skupnosti. Vsakodnevno se srečujejo s problemi.

Ali se Arsenoviča predstavlja, kot mariborsko verzijo Zorana Jankoviča? Kanrgler pravi, da je med Mariborom in Ljubljano velika razlika. Tudi v pogledih države. Saj ima Ljubljana zakon o glavnem mestu, kar pomeni dodaten denar za Ljubljano. Tega Maribor nima. In za Maribor se je potrebno boriti.

Kangler je kandidat Maribora, Arsenovič, pa kandidat Ljubljane?

Več o tem, kaj je še povedal Franc Kangler, pa si poglejte v oddaji tema dneva na Nova24TV:

vir: Nova24.tv

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.