..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Bralci našega portala ste izglasovali osebnost leta 2021

Predsednik vlade Janez Janša, slika twitter
Bralci našega portala ste izglasovali osebnost leta 2021

Bralci našega portala ste izglasovali osebnost leta 2021. Na lestvico smo postavili 8 ljudi, ki so tako ali drugače krojili usodo leta 2021.

Janez Janša osebnost leta po mnenju bralcev portala e-maribor.si

osebnost leta 2021 je po mnenju naših bralcev postal predsednika vlade Janez Janša, ki je dobil kar 1737 glasov. drugo mesto si je zaslužilo medicinsko osebje, ki je v teh dnevih koronakrize zagotovo največ na udaru. prislužili so si 875 vaših glasov, na tretjem mestu pa je Jože Možina znan TV voditelj in avtor številnih knjig. Najbolj znana pa je zagotovo knjiga Slovenski razkol. namenili ste mu 209 glasov.

 

Predsedniku vlade bomo posebno plaketo za osebnost leta našega portala tudi izročili.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
54%
5.1km/h
75%
16°C
19°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.