Ali Fištravec izrablja otroke za svojo promocijo?

Vir: Facebook/Andrej Fištravec

Po mnenju varuhinje človekovih pravic je izraba otrok za politično propagando nedopustna, saj otroci še niso sposobni oceniti različnih političnih vplivov in do njih zavzeti kritičnega odnosa. “Izraba otrok za takšne namene predstavlja kršitev otrokove pravice, da so njegove koristi pri vseh dejavnostih glavno vodilo. Prav tako pa takšna ravnanja kršijo tudi pravice staršev, saj posegajo v njihovo pravico in dolžnost vzgoje in varstva!”

Takšno izrabo otrok v svojo promocijo, si je privoščil kar župan Fištravec s svojimi slikami na družbenih omrežjih, res da so na sliki otroci s svojimi starši, ampak vseeno. Izraba otrok v politične namene je nedopustna. Če že kdo, še najmanj otroci pripadajo politiki in politikom.

Nekaterim se take slike zdijo zares nedopustne in nesprejemljive. Ker je Facebook profil Andreja Fištravca javno dostopen, smo zato nekaj njegovih slik z otroki objavili tudi mi, vendar pa smo bili toliko uvidevni, da smo vsaj obraze otrok zakrili.

FB profil Andreja Fištravca

FB profil Andreja Fištravca

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.