Ali gre ekipi Andreja Fištravca pri zbiranju podpisov res za nohte?

slika e-Maribor

Vsi, ki so kakor koli ogrozili položaj vodje kabineta župana Marjete Kristofič Jamnik in z njo povezanih podjetij, so baje morali zapustiti svoje funkcije. Najprej je izpraznila kabinet podžupanja Melita Petelin, sledil ji je vršilec dolžnosti direktorja občinske uprave Damjan Lah in še bi lahko naštevali.

slika: twitter profil NLS

Zato ni nič čudnega, da je Marjeta Kristofič Jamnik najbolj zvesta roka župana Fištravca. Očitno pa imajo zvesti Fištravčevi ljudje nalogo, da pospešeno delajo za njegovo kampanjo za lokalne volitve in obljubljajo usluge? Kako bi lahko drugače razumeli sporočila, ki jih naokoli pošilja zvesta roka Andreja Fištravca, očitno kar v njegovem imenu: Zdravo, imam eno PROŠNJO. Nekaj, kar tebe ne bo stalo NIČ, meni pa bo pomenilo VELIKO! Da bi sploh lahko kandidiral na letošnjih volitvah, moramo zbrati 906 podpisov podpore občanov. To pomeni, da mi je pomemben vsak podpis, zato te prosim, da mi pri tem pomagaš. za več informacij KDAJ, KJE, KAKO it. mi odpiši, ali pa me pokliči. Verjemi, da ti te usluge ne bom pozabil: Hvala ti za podpis podpore vnaprej! LP Marjeta

Kako se bodo vrnile take usluge, sicer ne vemo, iz vsega napisanega pa lahko razberemo, da gre ekipi, ki skrbi za zbiranje podpisov na stojnicah očitno res hudo za nohte.

vir: twitter

Spomnimo, da je pred nedavnim neke vrste usluge ponujal tudi podžupan Saša Pelko. Členek o tem, si lahko preberete TUKAJ!

MZ

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
68%
3.6km/h
75%
19°C
21°
16°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.