Danes po Mariboru brezplačni prevoz z avtobusom

Slika: pixabay

Evropski teden mobilnosti letos predstavlja prepletanje in dopolnjevanje različnih vrst potovanj, ki nas lahko pripeljejo do cilja. Morda se boste na telovadbo odpeljali s kolesom in se tako znebili še nekaj dodatnih kalorij, se v službo peljali v prijetni družbi sopotnika, nazaj pa z vlakom, vmes prebrali dobro knjigo ter pozabili na skrbi s parkiranjem. Morda pa boste na vlak vzeli kolo in tako potovali še učinkoviteje.

Danes v petek, 21. septembra, je v  okviru akcije “teden mobilnosti”, dan brez avtomobila. Zato bodo v  Marpromu potnikom omogočili brezplačen prevoz z avtobusi na vseh mestnih linijah v Mariboru  Ob tem boste lahko danes na avtobusu, ki stoji na Trgu svobode, izpolnili anketo na temo ureditve mariborskega potniškega prometa.

Cilj tedna mobilnosti je dinamično in ozaveščeno potovanje, s katerim lahko neposredno prispevate k izboljšanju okolja.

Danes je napovedano lepo in sončno vreme. Izkoristite ga!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.