Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike

Saj ni res pa je. Javnost ponovno razburja predsednica državnega zbora, Urška Klakočar Zupančič, ki se vmešava v najvišjo sodno vejo oblasti, poleg tega pa še laže, kot pes teče?


Levičarji, so se svoje neverjetno pokvarjene politične metode učili kar 50 let od komunistov, katere si nekateri še danes postavljajo za vzgled. Pri obračunih z notranjimi sovražniki je metodo politikantskega podtikanja, Udba uporabljala že v prejšnjem sistemu. In očitno se po njem zgleduje tudi predsednica državnega zbora, Urška Klakočar Zupančič.

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič 19. aprila zaradi domnevnega opravljanja pridobitne dejavnosti samostojnega podjetnika pozvala k odstopu ustavnega sodnika Klemna Jakliča, ki funkcijo opravlja od marca 2017. A nepoznavanje zakonov in zakonodaje  in govorjenja na pamet, se je Klakočar Zupančičevi pozivanje k odstopu vrnilo nazaj, kot bumerang. Zaradi takih pozivov, sedaj njo samo pozivajo  odstopu.

A Klakočar Zupančičeva je za depolitizirano RTVS (objavil je to tudi portal MMC) poziv k odstopu Jakliča zanikala: “Moj odziv je bil na novinarsko vprašanje in jaz ga nisem pozvala k odstopu. Moje izrecne besede so bile: če je tako, torej, če držijo navedbe, da je imel sodnik odprto popoldansko dejavnost samostojnega podjetnika, pričakujem, da bo odstopil nemudoma.”

Laž ima kratke noge, za Urško Klakočar Zupančič, včasih celo prekratke?

video: TikTok

VREME

Maribor
dež
91%
1km/h
75%
16°C
20°
15°
16°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.