V oddaji “Delovna akcija na POP TV” se ne pobrigajo niti za slovenski jezik?

Zajem slike POP TV

Oddaja Delovna akcija, ki jo lahko spremljamo na POP TV velikokrat postreže s kakšno neumnostjo. Tokrat prvič pa očitno oddaja ni več niti slovenska?

V oddaji Delovna akcija, mojstri skupaj z voditeljico Ano Praznik prenovo hiše ali stanovanja. Tako v oddaji včasih naletijo na ljudi, ki resnično potrebujejo pomoč, včasih pa se lotijo prenove stanovanja ljudem, kjer je stanovanje v dokaj solidnem stanju.


V tokratni oddaji Delovna akcija pa so očitno imeli nesrečo z zemljepisom in slovenskim jezikom. Najprej so ujezili prebivalce Pišec, ki so jih v oddaji preselili kar na Dolenjsko. Zemljepisno pa Pišece seveda ležijo na Štajerskem. Najhuje pri oddaji pa je to, da njihovi “mojstri”, ki so obenem tudi igralci v oddaji ne znajo govoriti niti slovensko. 

Čeprav gre za slovensko igrano oddajo, ker so delovni mojstri v bistvu tudi igralci, si ustvarjalci oddaji, niso niti toliko potrudili, da če že uvažajo delavce iz drugih držav le ti znajo poskrbeti, da znajo saj slovensko. Dobro pa bi bilo preveriti tudi delovna dovoljenja.

Kaj ni slovenski jezik uradni jezik v Republiki Sloveniji ali pa so na POP TV še v prejšnji državi?

video, vir: POP TV/Delovna akcija

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
91%
1.5km/h
75%
16°C
19°
15°
16°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.