Miran Videtič: “Dominika Švarc Pipan nebi nikoli smela postati ministrica!”

Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona
Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona

Ministrica Dominika Švarc Pipan je ena tistih ministric, ki ji volivci niso zaupali mandata za poslanko, a so pri SD so ocenili da pa je za ministrico dobra.

V tokratni oddaji Ura moči na Planet TV, katero vodi Bojan Požar, je beseda nanesla tudi o “ne ploskanju” ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, ob besedah predsednice Evropske komisije Ursule von der Leyen, da mora Ukrajina zmagati v tej vojni.”

Politični analitik Miran Videtič je dejal, da ima ministrica Švarc-Pipan srečo, da je ministrica te države, V kakšni drugi državi nebi bila več. Sicer pa, kot je dejal, če bi bil on predsednik vlade, ona nebi bila nikoli ministrica. Zato, ker se mu zdi sila sporno, da v slovenski vladi sedi nekdo, ki je sodeloval, kot zunanji pravni ekspert pri obrambi, takega morilca, kot je bil Radovan Karadžić.

Pa naj še kdo reče, da ni kader stranke SD, res “strokoven”!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.