Ali je vlada brezplačni golaž za nastopajoče na državni proslavi Arsenoviču res plačala?

Aleksander Saša Arsenovič
Saša Arsenovič, slika: FB profil

V nedeljo, 2. decembra bo potekal 2. krog županskih volitev. Če povzamemo anketo, agencije Ninamedija, katero je objavil tudi Večer, bo boj za župana zelo trd. Je država že pred volitvami začela Arsenoviča smatrati za župana in ali  je brezplačna malica res postala plačana s strani države?

vir: facebook

Ali je država plačala malico za vse sodelujoče pri državni proslavi ob obletnici praznika Rudolfa Maistra kar v Arsenovičevi gostilni Maribor? Ko je v Mariboru potekala državna proslava so vsi sodelujoči pri organizaciji so dobili bone za brezplačen golaž v Gostilni Maribor, ki je v lasti Arsenovića.
Če kdo misli, da je ta “brezplačen golaž” podaril Arsenović (tako kot je pred volitvami to počel za podpise podpore), se moti. Plačnik teh “brezplačnih golažev” je namreč Vlada Republike Slovenije.
To pomeni, da gre za primer prvega denarja, ki ga je iz Ljubljane v Maribor pripeljal Arsenović. Z majhno razliko – denar je iz vladne davkoplačevalske blagajne Arsenović pripeljal v SVOJO GOSTILNO MARIBOR!


So zapisali na FB strani Ljubljančani imajo denar, Mariborčani imamo SRCE.

Odgovor seveda prepuščamo vam

MZ

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.