Ali so zaposleni na občini res prestrašeni pred t.i. novo sistematizacijo?

Slika: MOM

Nova sistematizacija?

Kaj se dogaja na občini Maribor? Po besedah župana Saša Arsenoviča v Mestni upravi MO Maribor delo poteka nemoteno, neprekinjeno in konstruktivno, predvsem zaradi dobrega sodelovanja novega vodstva z vsemi zaposlenimi, ki so vpeti v vodenje uprave in sestavo proračuna za prihajajoče obdobje. Vendar pa številni zaposleni vedo povedati drugače.

Zaposleni naj bi bili pod stresom. Nekateri naj bi bili prestrašeni, novo vodstvo jih baje šikanira in grozi z novo sistematizacijo, s katero naj bi se marsikaterega zaposlenega na eleganten način rešili.

Govori se, da pred vrati občine že čakajo novi obrazi, taki, ki so sodelovali v kampanji in tisti iz vrst SMCja. Tudi za te ljudi je potrebno poskrbeti. Tako, kot naj bi poskrbeli, da se je na direktorski stolček zavihtel novi direktor mestne uprave Borisa Železnik, ki naj bi bil izbranec SMCja. Kakšni pretresi še čakajo Mestno občino Maribor in ali bodo zaposleni še naprej trepetali za službami, pa bomo še naprej poročali.

SIFA

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.